Korting op supplementen

Gebruikt u wel eens voedingssupplementen? Onze vereniging is aangemeld bij de Roode Roos. Zij zijn online leverancier van orthomoleculaire voedingssupplementen. Van vitaminepillen en Omega 3 supplementen tot groene thee, alles kunt u hier bestellen. En als lid van onze vereniging ook met korting!

Als lid van de RPV Nijmegen e.o. kunt u hoogwaardige voedingssupplementen van alle bekende merken bij de Roode Roos bestellen. Kijk voor een actueel overzicht en de beschrijvingen van alle producten en prijzen ook op de site van de Roode Roos.

Hoe kunt u bestellen?
Om een bestelling bij de Roode Roos te kunnen plaatsen, is het belangrijk dat u zich aanmeldt bij De Roode Roos met een kopie van uw lidmaatschapsbetaling aan onze vereniging. Deze kopie van uw lidmaatschapsbetaling kunt u opvragen bij onze penningmeester, Yvonne Jansen via penningmeester@reumanijmegen.nl.

Snelle levering
Als u uw product op werkdagen voor 16.00 uur plaatst, wordt deze meestal op dezelfde dag nog verzonden. Uw bestelling wordt per post afgeleverd, samen met een acceptgirokaart.

Extra korting bij uw eerste bestelling
Heeft u nog niet eerder bij de Roode Roos besteld? Profiteer dan van een extra eenmalige korting van €7,50 op uw eerste bestelling. De verzendkosten neemt de Roode Roos bij deze eerste bestelling voor eigen rekening. Deze actie loopt tot en met 31 maart 2018.

Contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

 

Korting op supplementen

© Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o. 2018 | Ondersteund door Webs en Systems