Lid worden

Het leven zit vol mogelijkheden, ook als je geconfronteerd wordt met reuma. Kom ook in beweging en word lid van onze patiëntenvereniging.

Voor wie
Iedereen die een reumatische aandoening heeft en minimaal 16 jaar oud is, kan lid worden van onze vereniging. Ook de ouders van kinderen met reuma die nog geen 16 jaar zijn, kunnen lid worden. Partners van reumapatiënten kunnen ondersteunen middels een partnerlidmaatschap. Tot slot zijn wij dankbaar met het lidmaatschap van vrijwilligers, ook wanneer zij geen vorm van reuma hebben.

Voordelen van lid worden
Iedereen kan informatie bij ons verkrijgen over reuma, daarvoor is een lidmaatschap niet nodig. Wel heeft lid worden voordelen, zoals de mogelijkheid om onder begeleiding en met korting te kunnen sporten. In onderstaande alles op een rij:

  • Deelname aan gerichte hydrotherapie
  • Deelname aan Reuma Sportief en Tai Chi
  • Deelname aan workshops en uitjes
  • Korting op producten, activiteiten en uitjes
  • Nieuwsbrief met medische, juridische en praktische informatie
  • Regionale en lokale belangenbehartiging

Praktisch
Voor de kosten hoeft u het lidmaatschap niet te laten. Dankzij de subsidie van ReumaNederland is de contributie voor een geheel jaar te overzien:

€ 19,00 per lid
€ 14,00 per partnerlidmaatschap

Vergoeding
Sommige verzekeraars vergoeden uw contributie voor onze patiëntenvereniging.

Inschrijven
U kunt uw gegevens eenvoudig invullen in het formulier hiernaast. Nadat wij uw gegevens en machtiging hebben ontvangen, bent u lid en zullen wij de contributie voor het lopende jaar bij u afschrijven. Daarna zal uw contributie steeds automatisch aan het begin van het jaar van uw rekening worden afgeschreven.

Vragen
Wanneer u vragen heeft over uw lidmaatschap, dan kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-mail adres: leden@reumanijmegen.nl.