Afgelopen Donderdag 19 maart was er  een speciaal ingelast Facebook vragenuur met reumatoloog Alfons den Broeder. Voor mensen die geen Facebook gebruiken, zullen wij dit vragenuur achteraf ook op onze website plaatsen.

Het coronavirus zet momenteel ons leven behoorlijk op z’n kop. Velen van jullie zitten nu misschien thuis. Ook bij ReumaNederland verloopt het anders dan gepland. De jaarlijkse collecteweek gaat niet door en bijeenkomsten zijn afgezegd. We ontvangen veel vragen van mensen met reuma over de gevolgen van het coronavirus. Heel begrijpelijk natuurlijk. Op onze website hebben we daarom een speciale pagina gemaakt: reumanederland.nl/nieuws/nieuws/coronavirus/.

Daar staan adviezen en veel gestelde vragen voor mensen met reuma. Wij volgen daarin het standpunt van de NVR (Nederlandse Vereniging voor Reumatologie). Deel deze pagina vooral ook met jullie leden.

Op maandag 20 april 2020 is er weer een voorstelling van Nijmegen in Beeld in de Vereeniging in Nijmegen.
Wij krijgen als RPV weer de kans om hier naar toe te gaan. Heeft u interesse om hier naar toe te gaan, laat het ons dan weten, het liefste zo snel mogelijk. We moeten al half februari inventariseren of hier voldoende interesse voor is.
Lees hieronder hun aankondiging lees meer…