‘Ik voel me niet alleen soepeler, maar ook vrolijker’

Foto leden Beweeggroep

Elke maandagavond gaan Carla, Marjolijn en Evert-Jan met plezier naar Bewegen Op Muziek. Ze hebben last van reuma. Ze leven hun leven en werk volop, maar hebben ook vaak last, vooral van hun rug.

‘Ik had niet gedacht zo goed te kunnen meedoen’, zegt Marjolijn enthousiast. ‘Ik voel me niet alleen soepeler, maar ook ronduit vrolijker na zo’n levendige les.’ Ze ervaart echt dat haar humeur er helemaal van opknapt.

Carla: ‘Het is een uitkomst dat de les om 19.30 uur start i.v.m. mijn werk. Ik kom er energiek vandaan. In het begin was ik natuurlijk bang dat de klachten zouden toenemen. Het tegendeel is het geval! Ik voel me fysiek sterker en fijner. De oefeningen en aanwijzingen van Marij (vanuit haar ervaren fysiotherapeutische achtergrond)helpen hierbij enorm.’

Ook Evert-Jan is blij met Marij die elke week vol enthousiasme de groep leidt: ‘Het fijne is ook dat je niet hoeft te kunnen dansen of zo. En als je even wat minder puf hebt, kun je gewoon gaan zitten. Daar hoef je je niet rot bij te voelen. Iedereen kan er aan meedoen. Elk niveau is ok!’

Er is nog plek in de groep die wekelijks op maandag bij elkaar komt.
Heb je ook zin om mee te doen? Of wil je een proefles volgen?

Neem dan contact op met Ineke Huilmand via: 06- 23235178 of via: bewegen@reumanijmegen.nl .

 

Wellicht tot ziens!