Bericht van de penningmeester – jaarcontributie

Allereerst de beste wensen voor 2024 we hopen dat het een mooi jaar gaat worden.

Verder wil ik u als penningmeester laten weten dat de Meedoenregeling in de Gemeente Nijmegen, Gemeente Lingewaard en Gemeente Heumen voor 2024 ook weer gelden. Komt u hiervoor in aanmerking vraag hem aan en geef het aan mij door. In 2024 start ik dan weer met de nieuwe Meedoenregeling.

Ook hebben we ons aangemeld voor de Klaver 4 pas. Deze kan in Beuningen gebruikt worden. Bent u in het bezit van deze pas, laat het mij dan weten.

In januari worden de incasso’s voor het 4de  kwartaal 2023 van de beweegadministratie weer gedaan. Hiervoor gebruik ik het geld van de Meedoenregeling van 2023. Als dat op is zal ik het resterende bedrag bij u incasseren.

In februari 2024 kunt u de incasso voor de jaarcontributie weer verwachten. Het bedrag voor ons lidmaatschap is verhoogt , voor leden is het € 22,50  en voor de partnerleden is het € 17,50.

Het bedrag van de jaarcontributie kunt u bij enkele zorgverzekeraars terug krijgen, kijk voor de betreffende zorgverzekering op onze website en dan onder het kopje,

“Welke zorgverzekeraars vergoeden lidmaatschap patiëntenverenigingen”.

Het is heel belangrijk dat we van u een juist mailadres  hebben aangezien de facturen voor de jaarcontributie en het bewegen via mail verzonden worden.

Deze facturen kunt u dan gebruiken om aan uw zorgverzekeraar te sturen of bij uw belastingaangifte te doen.

Heeft u nog vragen? stuur dan een email aan penningmeester@reumanijmegen.nl

Bericht van de penningmeester – jaarcontributie

© Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o. 2018 | Ondersteund door Webs en Systems