Partners & Sponsors

Onze vereniging is onderstaande organisaties en bedrijven zeer erkentelijk voor de steun die zij bieden middels projectsubsidie, (medische) informatieverstrekking, advertentiegelden voor onze nieuwsbrief en/of korting die zij verstrekken op hun producten of diensten.

Dankzij deze ondersteuning kunnen wij de speerpunten van onze vereniging waarmaken zoals het geven van voorlichting, het organiseren van beweegactiviteiten, het opkomen voor de belangen van onze leden en het bevorderen van contact tussen onze leden.

ReumaNederland

ReumaNederland is de fondsenwerver voor mensen met reumatische aandoeningen in Nederland. ReumaNederland financiert onderzoek naar reuma. Zij geven voorlichting en komen op voor mensen met reuma. U kunt donateur worden van het ReumaNederland. Met uw donatie steunt u de strijd tegen reuma.

Tel: 020 589 64 64
E-mail: info@reumanederland.nl
Website: ReumaNederland

Sint Maartenskliniek 

sint-maartenskliniek-3-2

Bij de Sint Maartenskliniek draait alles om de menselijke beweging. Als gespecialiseerd ziekenhuis is de Sint Maartenskliniek in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging op het terrein van de orthopedische en reumatologische zorg en revalidatiegeneeskunde. Het reumacentrum in Nijmegen richt zich op het bestrijden van reumatische ziekten, maar ook op het leren omgaan met de gevolgen van de ziekte in de woon-, leef- en werksituatie. De Sint Maartenskliniek heeft ook een vestiging in Woerden en Boxmeer.

Bezoekadres Nijmegen
Sint Maartenskliniek
Hengstdal 3
6574 NA UBBERGEN

Polikliniek Nijmegen
maandag t/m vrijdag 8.30-16.30

Tel: (024) 365 94 09
E-mail: polireuma@maartenskliniek.nl
Website: Polikliniek Sint Maartenskliniek

UMC St Radboud

umcradboud_logo_Large-1

De afdeling Reumatische Ziekten van het UMC St Radboud in Nijmegen onderzoekt en behandelt patiënten met lichamelijke klachten op het terrein van bewegen. De afdeling is een wereldbekend expertisecentrum, die kennis ontwikkelt en die zich inzet voor een optimale behandeling van patiënten met reumatische aandoeningen.

Het ReumaBehandelCentrum (RBC) is een gespecialiseerd behandelcentrum voor Reumatoïde Artritis (RA) patiënten. Binnen het RBC werkt een multidisciplinair team om de behandeling van en zorg voor RA-patiënten zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Bezoekadres
UMC St Radboud
Ingang bij Radboudapotheek
Route 433: Reumatische Ziekten
Geert Grooteplein 8
6525 GA  Nijmegen

Tel: (024) 361 45 80
Website: Afdeling Reumatische Ziekten UMCN

POM Revalidatietechniek

Logo POM revalidatietechniek

Pom Revalidatietechniek levert producten en oplossingen die de activiteiten in het dagelijks leven vergemakkelijken, comfortabeler maken en de mobiliteit en zelfstandigheid vergroten. Zij zijn leverancier van een zeer breed assortiment hulpmiddelen en fietsen. U krijgt via POM persoonlijk en deskundig advies.

Bezoekadres:
Pom Revalidatietechniek
Hengstdal 3
6574 NA Ubbergen

Tel: (024)-365 9550
Website: POM Revalidatietechniek

OIM Orthopedie

OIM Orthopedie

OIM biedt een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten die mensen met o.a. reuma helpen hun persoonlijke ambitie te realiseren. Hierbij kunt u denken aan een prothese met elektronische knie, orthopedische schoenen, hulpmiddelen en podotherapeutische zorg. Of u nu start met revalideren, weer wilt kunnen sporten, uw werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee u bij ons komt en weten de weg naar de oplossing.

Wij hebben locaties door heel het land, waaronder een vestiging bij de St. Maartenskliniek. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken met artsen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten.

Bezoekadres
Hengstdal 3
6574 NA Ubbergen

Tel: 088-812 8000
E-mail: nijmegen@oim.nl
Website: OIM Nijmegen

De Roode Roos

De Roode Roos

De Roode Roos levert al meer dan 20 jaar orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse fabrikanten tegen een voordelige prijs. Dit doen zij vanuit een centraal gelegen modern ingericht magazijn. De prijzen van het uitgebreide assortiment liggen 15 tot 25% lager dan de gangbare publieks adviesprijzen (winkelprijzen). Deze lagere prijzen gelden alleen voor afnemers die aan de door De Roode Roos gestelde voorwaarden voldoen. Dat houdt in dat producten alleen geleverd worden aan afnemers die via een voorschrift van een voorschrijver bestellen en aan afnemers die betalend lid of donateur zijn van een bij De Roode Roos aangesloten patiëntenvereniging. Inmiddels zijn meer dan 40 patiënten- en belangenverenigingen aangesloten waaronder de Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o. Lees meer over hoe u via de RPV Nijmegen e.o. bij de Roode Roos kunt bestellen.

Contactadres
Laan van Waalhaven 323
2497 GL Den Haag

Postbus 16035
2500 BA Den Haag
De Roode Roos BV is onderdeel van De Roode Roos Holding BV

Tel: 070-3010701
E-mail: info@derooderoos.nl
Website: De Roode Roos