Partners & Sponsors

Onze vereniging is onderstaande organisaties en bedrijven zeer erkentelijk voor de steun die zij bieden middels projectsubsidie, (medische) informatieverstrekking, advertentiegelden voor onze nieuwsbrief en/of korting die zij verstrekken op hun producten of diensten (zie hiervoor ons Overzicht Sponsors Lidmaatschapskaart).

Dankzij deze ondersteuning kunnen wij de speerpunten van onze vereniging waarmaken zoals het geven van voorlichting, het organiseren van beweegactiviteiten, het opkomen voor de belangen van onze leden en het bevorderen van contact tussen onze leden.

 

Het Reumafonds

 
Het Reumafonds is de fondsenwerver voor mensen met reumatische aandoeningen in Nederland. Het Reumafonds financiert onderzoek naar reuma. Zij geven voorlichting en komen op voor mensen met reuma. U kunt donateur worden van het Reumafonds. Met uw donatie steunt u de strijd tegen reuma.

Tel: 020 589 64 64
E-mail: info@reumafonds.nl
Website: Reumafonds

 

Sint Maartenskliniek 

sint-maartenskliniek-3-2

Bij de Sint Maartenskliniek draait alles om de menselijke beweging. Als gespecialiseerd ziekenhuis is men in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging op het terrein van de orthopedische en reumatologische zorg en revalidatiegeneeskunde. Het reuma-centrum in Nijmegen richt zich op het bestrijden van reumatische ziekten, maar ook om het leren omgaan met de gevolgen van de ziekte in de woon-, leef- en werksituatie. Het reumacentrum in Nijmegen heeft een speciaal spreekuur voor ouderen. Om botontkalking sneller en beter te behandelen kunt u terecht bij het Expertisecentrum Osteoporose. De Sint Maartenskliniek heeft ook een vestiging in Woerden en in het Pantein Ziekenhuis in Boxmeer.

Bezoekadres Nijmegen
Sint Maartenskliniek
Hengstdal 3
6574 NA UBBERGEN

Polikliniek Nijmegen
maandag t/m vrijdag 8.30-16.30

Tel: (024) 365 94 09
E-mail: polireuma@maartenskliniek.nl
Website: Polikliniek Sint Maartenskliniek

 

UMC St Radboud

umcradboud_logo_Large-1

 

 

 

De afdeling Reumatische Ziekten van het UMC St Radboud in Nijmegen onderzoekt en behandelt patiënten met lichamelijke klachten op het terrein van bewegen. De afdeling is een wereldbekend expertisecentrum, die kennis ontwikkelt en die zich inzet voor een optimale behandeling van patiënten met reumatische aandoeningen.

Het ReumaBehandelCentrum (RBC) is een gespecialiseerd behandelcentrum voor Reumatoïde Artritis (RA) patiënten. Binnen het RBC werkt een multidisciplinair team om de behandeling van en zorg voor RA-patiënten zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Bezoekadres
UMC St Radboud
Ingang bij Radboudapotheek
Route 433: Reumatische Ziekten
Geert Grooteplein 8
6525 GA  Nijmegen

Tel: (024) 361 45 80
Website: Afdeling Reumatische Ziekten UMCN

 

POM Revalidatietechniek

 

Logo POM revalidatietechniek

 

 

 

 

Pom Revalidatietechniek levert producten en oplossingen die de activiteiten in het dagelijks leven vergemakkelijken, ze comfortabeler maken en de mobiliteit en zelfstandigheid vergroten. We zijn leverancier van een zeer breed assortiment hulpmiddelen. Hierbij kunt u denken aan een prothese met elektronische knie, orthopedische schoenen, hulpmiddelen en podotherapeutische zorg. We meten en passen producten aan, leveren ze met een duidelijke toelichting en staan garant voor een goede nazorg.

Onze unieke locatie onder een dak met de St. Maartenskliniek stelt ons in staat om nauw samen te werken met artsen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Hierdoor beschikt de Pom Revalidatietechniek over de laatste kennis om optimale hulpmiddelen te maken. Waarbij vakmanschap uiteindelijk de belangrijkste rol in de vervaardiging van goede hulpmiddelen en aanpassingen blijft spelen.

Bezoekadres
Hengstdal 3
6574 NA Ubbergen

Tel: (024) 365 9550
E-mail: info@pomrevalidatietechniek.nl
Website: http://pomrevalidatietechniek.nl