Op maandag 8 april 2019 gaan we herinneringen ophalen. Aan de hand van foto’s en filmopnames neemt Nijmegen in Beeld ons terug naar vervlogen tijden. Nostalgie gegarandeerd! Kom ook naar de middagvoorstelling in het concertgebouw de Vereeniging, Keizer Karelplein 2D,  in Nijmegen.

Wat is Nijmegen in Beeld?
Stichting Nijmegen blijft in beeld werd 35 jaar geleden opgericht, met als doel, het verzamelen en vertonen van bewegende beelden van Nijmegen en omgeving. Vanaf 2004 is het Arsenaal hun werkplaats, midden in het culturele hart van Nijmegen.

Voorjaarsvoorstelling
‘Uit het arsenaal van Nijmegen blijft in beeld’ is dan ook de toepasselijke titel van de voorjaarsvoorstelling van 2019.

Ook dit jaar wordt het weer een gevarieerd programma waarin diverse bekende personen en locaties uit het Nijmeegse verleden voorbij zullen komen, soms in kleur, soms in zwart wit.

Speciale uitnodiging voor onze leden
Nu hebben wij de mogelijkheid als RPV Nijmegen e.o. om dit jaar hier naar toe te gaan.  Unieke beelden die niet vertoond kunnen worden op een kleinere locatie. Dus een geweldige kans om dit te gaan zien.

Wij, Monique en Aggie, zullen die avond bij de ingang van de Vereeniging staan om u welkom te heten.

Aanmelden
U kunt zich opgeven bij Monique Leseman vóór 27 maart 2019 via: activiteiten@reumanijmegen.nl  o.v.v. NIJMEGEN IN BEELD.

Indien mailen niet mogelijk is, kunt u ook bellen naar Monique via: 06-23978933, ma/vrij tussen 11.00 en 17.00 uur.

Kosten en Betaling
Betalen kan voor 27 mrt naar NL RABO 0122647025 t.n.v. Reuma patiëntenvereniging Nijmegen e.o. met in de omschrijving: NIJMEGEN IN BEELD. De kosten zijn 5 euro pp.

Let op: Uw aanmelding is pas definitief als het verschuldigde bedrag bij de RPV binnen is. Uw betaling is uw bewijs van deelname.

Let op: Alleen wanneer u zich per mail heeft aangemeld, krijgt u een bevestiging van inschrijving toegestuurd.

Groetjes,

Monique en Aggie
Activiteitencommissie