Bent u op zoek naar fijn textiel voor dagelijks gebruik? Bijvoorbeeld een bedovertrek dat ademt en zorgt voor een goede nachtrust? Zeker bij reuma geen overbodige luxe. Op donderdagmiddag 14 februari 2019 organiseren wij een Optidee presentatiemiddag. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we kennis met een nieuwe generatie textiel producten.

Aanraken, voelen, enthousiast

Een aanraking zegt meer dan duizend woorden. Daarom maken we tijdens de presentatiemiddag vrijblijvend kennis met de Optipluche wellness -producten zoals bijvoorbeeld het beddengoed. We gaan de zachte materialen zelf uitproberen en de praktische voordelen ervaren van de reinigingsproducten voor huis en huid.

U kunt de slaapproducten die Optidee aanbiedt altijd thuis uitproberen voordat u besluit om het te kopen. De producten zijn geschikt voor mensen met een bepaalde aandoening zoals reuma, maar ook zeker voor mensen, die gewoon heerlijk warm willen slapen of willen genieten van een warm vest of een zalige woondeken van dit materiaal. Zelfs voor uw huisdier is er een heerlijk dekentje..

Vrijblijvend advies
Als Optidee-adviseur geeft Moniek Visser u alle informatie over de producten en adviseert u graag vrijblijvend. Er is beslist geen koopverplichting bij haar presentatie, het is geheel vrijblijvend.

Wanneer, waar en hoe laat?
De Optidee presentatie op donderdagmiddag 14 februari 2019 start om 14.00 uur in wijkcentrum de Schalmei in Neerbosch oost.

Aanmelden
U kunt u aanmelden voor deze gezellige middag tot 10 februari op het mailadres: activiteiten@reumanijmegen.nl of telefonisch van ma/vrij van 11.00-17.00 uur op nr. 06-23978933.

Tot ziens!

Groetjes,

Aggie en Monique
Activiteitencommissie