Heeft u een beperking en zoekt u een vakantie accommodatie die rekening houdt met wat u nodig heeft? Neem dan eens een kijkje op de website van De Aangepaste Vakantie Gids (AVG) en bekijk het totale aanbod in binnen- en buiteland. Ook voor de beoordelingen van aangepaste vakantie accommodaties kan je op dit onafhankelijke platform terecht. 

Onafhankelijk platform
De AVG is een onafhankelijk platform voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking, chronisch zieken, mensen die slecht ter been zijn en hun partner, gezin, familie of vrienden.

Compleet overzicht
AVG is voor mensen met een beperking het meest complete overzicht van aanbieders van vakanties in binnen- en buitenland. Via uitgebreide zoekfilters (vooral gericht op de zorgvraag) vindt je een aangepaste vakantie op maat.

Beoordelingen van anderen
Het platform richt zich op onafhankelijke reviews. Zo vind je beschrijvingen, foto’s, filmpjes en route-informatie. Via een contactformulier is er rechtstreeks contact met de reisorganisatie of vakantie-accommodatie. Daarnaast is AVG ook als overzichtelijke papieren gids verkrijgbaar en verschijnt er een wekelijkse nieuwsbrief met vakantie-updates, reisverhalen en blogs.

Meer informatie?
Meer informatie over de Aangepaste Vakantie Gids vind je op: www.aangepastevakantiegids.nl