Op donderdag 12 april reisden we met onze leden af naar Den Bosch voor een gezellig dagje uit. Onze vereniging was door de BankGiro Loterij uitgekozen met de Museum Plus Bus gratis naar het Noord Brabants Museum te gaan. Kees en Greet Janssen gingen mee en schreven een kort verslag. 

Rond 10.00 uur vertrok op donderdag 12 april een buslading vol enthousiaste RPV leden vanuit Nijmegen richting Den Bosch. Het was een koude dag, maar de gezelligheid in de bus maakte een hoop goed.

Voor 11.00 uur arriveerde de bus al bij het Noord Brabants museum. Iets te vroeg, waardoor het museum nog niet open was. Gelukkig was er genoeg afleiding in de mooie etalages.

Eenmaal binnen konden we genieten van een lekker kopje koffie. Daarna konden we het museum gaan bekijken. Het was zeer de moeite waard. Na de rondleiding door een deel van het museum, stond er een lekkere koffietafel op ons te wachten en lieten we het ons goed smaken. Helaas hadden we te weinig tijd om alles goed te bekijken, daarom gaan we zeker nog een keertje terug.

Al met al hebben we veel gelachen en een geslaagde dag gehad.

Kees en Greet Janssen

Foto Uitje Den Bosch