ReumaNederland heeft in samenwerking met de Wandelbond een beweegprogramma ontwikkeld speciaal voor mensen met reuma. Dit nieuwe programma gaat in de vorm van een pilot starten in uw regio en wij zoeken voor deze pilot deelnemers.

FitStap voor reuma

FitStap voor reuma is een nieuw beweegprogramma voor mensen met reuma. Bewegen is voor mensen met reuma niet altijd makkelijk, maar wel heel belangrijk. Het doel van dit speciale FitStap programma is dat deelnemers met reuma zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Naast bewegen staat bij FitStap voor reuma de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam centraal.

Deelnemers voor de pilot

Op dit moment zoekt FitStap voor reuma deelnemers met ontstekingsreuma, artrose of fibromyalgie voor de pilot. Tijdens deze pilot wordt het FitStap programma voor het eerst in de praktijk getoetst. Een speciaal opgeleide en gecertificeerde FitStap coach helpt de deelnemers om zich vitaler, fitter en gezonder te voelen. Samen met de deelnemers wordt het volledige programma getest en geven deelnemers feedback over de uitvoerbaarheid. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. FitStap is leuk én haalbaar!

Deelnemen aan de pilot van FitStap voor reuma kost €20,- Aanmelden kan via www.fitstap.nl.

Mocht je gaan deelnemen dan graag ook een bericht aan de RPV Nijmegen bewegen@reumanijmegen.nl