Op zaterdag 5 oktober a.s. gaan we een gezellig dagje weg met onze leden. Heeft u een rollator? Ook dan kunt u mee. Gezien de tijd van het jaar hebben we voor u een mysterieuze tocht samengesteld. U moet voor deze dag wel een identiteitsbewijs meenemen.

We hebben dit jaar een bus van de firma Croonen uit Druten geregeld om met u allen naar een leuke locatie te rijden net over de grens in Belgie.

Hoe ziet onze dag eruit?

Tussen 8.30 en 8.45 uur verzamelen we ons op de grote parkeerplaats tussen NXP en het Shell tankstation, waar u ook uw auto kunt parkeren, zodat we om 09:00 uur kunnen vertrekken.

Rond 10.30 worden we opgewacht in Mol/Postel bij de kaasboerin, met 2 keer een kopje koffie of thee en een gebakje. Daar ontmoeten we ook onze gids. Deze gids is de hele dag tot onze beschikking, als de bus.

Na de koffie vertrekken we samen met onze gids met de bus naar de Norbertijnen abdij van Postel, waar we een rondleiding krijgen en film gaan zien.

Om 13.00 uur zijn we weer terug bij de Kaasboerin, waar we gaan genieten van een heerlijk 3 gangen menu met de keuze tussen vis en vlees. Als u dieetwensen heeft, horen we dit graag van tevoren van u.

Om 14.30 gaan we met onze bus het mysterie aan… gewoon erg leuk en niet vermoeiend, dus laat u verrassen.

Om de spanning te kunnen verdragen bieden wij u in de bus een zoet houdertje aan om op te bijten en u krijgt ook een flesje water of een pakje drinken van ons.

Rond 17.00 uur zijn we weer terug bij de Kaasboerin, waar we nog een kopje koffie of thee krijgen met een lekker saucijzenbroodje, voordat we rond 17.45/18.00 uur weer terug naar huis gaan.

Aanmelden

Wilt u mee met dit uitje? Dan kunt u zich aanmelden vanaf 15 augustus tot 26 september a.s. via activiteiten@reumanijmegen.nl o.v.v. reisje reumavereniging, met in de mail uw naam, of u lid of partnerlid bent, uw telefoonnummer en de naam van een eventuele introducee. Alleen als u zich per mail aanmeldt, krijgt u een bevestiging terug.

Als u niet in de gelegenheid bent om te mailen dan kunt u dit tot 26 september telefonisch doorgeven vanaf 15 augustus op ma/vrij van 11.00-17.00 uur via Monique Leseman: 06-23978933.

Kosten

Voor dit leuke uitje vragen wij een eigen bijdrage van 26 euro voor onze leden en partnerleden. Introducees betalen 37 euro.

Betaling

Voor 28 september naar NL66 RABO 0122647025 t.n.v. Reuma Patiëntenvereniging Nijmegen e.o. met in de omschrijving: Reisje RPV Nijmegen, uw naam en de naam van een eventuele partner of introducee.

Laat het even aan ons weten als u dieetwensen heeft en of u een rolstoel of een rollator meeneemt.

We hopen dat u mee gaat naar deze gezellige dag. Tot ziens op 5 oktober!

Aggie en Monique

Activiteitencommissie