Op zaterdag 15 december organiseerde Monique en Aagje van de Activiteitencommissie weer de jaarlijkse Kerstbrunch voor de leden van onze vereniging. In onderstaande een verslag van een van de enthousiaste aanwezigen. 

Sfeervol binnenkomen
We werden welkom geheten door de Kerstman die ons een lichtje aanbood. Monique en Aggie hadden voor onze zwemgroep een tafel voor 11 personen gereserveerd, super! De zaal was sfeervol aangekleed en gezellige muziek klonk op de achtergrond.

Op de foto
Na een kopje koffie of thee en het welkomstwoord van de voorzitter kon je op de foto met de Kerstman.

Lekker tafelen
De soep werd aan tafel geserveerd, wat een goede keus was. Twee buffetten stonden klaar met heerlijke gerechten zoals salades, ragout, diverse kaas en vleeswaren met daarbij lekkere sapjes en kerstbrood en diverse andere broodjes.

Tafel voor tafel konden we langs het buffet wat prima geregeld was en voor wie wilde was er nog een tweede ronde. Het smaakte allemaal heerlijk.

Voetjes van de vloer
Na het eten werd er nog gedanst en gezellig meegezongen met Tom Meeuwse.

Al met al een sfeervolle, gezellige en goed verzorgde middag. We hebben er van genoten. Dank aan Monique en Aggie, die dit samen met de Markies weer geweldig verzorgd hebben.

Namens de zwemgroep van de Plons,

Connie Laurensen

En namens het hele bestuur van onze vereniging bedankt voor uw aanwezigheid!