Bent u van de punten op de ‘i’? Dan bent u het pietje precies die wij graag in ons team opnemen! Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die bereid is twee uur in de week onze secretaris bij zijn werkzaamheden te ondersteunen.

 

Aan welke werkzaamheden kunt u denken?

  • Planning en Reservering maandelijkse bestuursvergaderingen
  • Planning en Reservering jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV)
  • Notuleren maandelijkse bestuursvergadering en jaarlijkse ALV
  • Samenstellen agenda en stukken bestuursvergadering en ALV
  • Administratie binnenkomende correspondentie (e-mail of post)
  • Archivering van relevante documenten

Wat vragen wij van uw tijd? Grapje.png

  • 2 uur per week

Wie zijn wij?

U maakt onderdeel uit van ons team van vrijwilligers voor de reumapatiëntenvereniging van Nijmegen en omstreken. Een vereniging die in 1974 is opgericht door enkele bewogen patiënten die elkaar kenden van de reumapoli van het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Onze vereniging bestaat inmiddels uit ongeveer 900 leden. Voor deze grote groep mensen zijn wij continu in beweging en dat is gezond!

 

Uw collega’s

Als ondersteuning van onze secretaris bent u onderdeel van ons bestuur. Een gezellige, betrokken en enthousiaste groep vrijwillige bestuursleden bestaande uit 7 mensen. Binnen deze groep heeft ieder zijn/haar eigen aandachtsgebied. Op deze manier maken wij er samen een actieve vereniging van. We maken sporten onder medische begeleiding mogelijk (hydrotherapie, reuma sportief en Tai Chi), we organiseren gezellige groepsactiviteiten (Sanadome, musea, busreisjes), geven een verenigingsblad uit en houden leden op de hoogte via onze website en Facebook. Kijk hier voor meer informatie.

 

Lijkt het u leuk om onderdeel uit te maken van ons team?

Neemt u dan contact op met Gerardine Willemsen via: voorzitter@reumanijmegen.nl

 

Wie weet tot ziens!

Bestuur ReumaZorg Nijmegen