Ook dit jaar gaan we een mooie dagtocht maken met elkaar. Op zaterdag 6 oktober gaan we een mooie tour maken met de paardentram. We gaan in het Gelderse Eerbeek genieten van mooie uitzichten, een heerlijke koffietafel, muzikale gezelligheid en entertainment. Er zijn 55 plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan!

We verzamelen ons op het parkeerterrein tegenover NXP (bij station de Goffert) in Nijmegen tussen 8.30 en 8.45 uur. Vanuit onze opstapplaats rijden we naar het Gelderse Eerbeek. Bij restaurant De Heideroos wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gebak.

Paardentram
Na de koffie staan de paardentrams voor u klaar. Tijdens de rit van een uur geniet u van de schoonheid van de natuur en de omgeving. De paardentrams zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en ook geschikt voor rolstoelen en minder validen door middel van een lift. Daarna gaat u aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel met kroket.

Muziek en Vertier
Dan wordt het tijd voor de muzikale gezelligheid en entertainment. Ben Wessink speelt tijdens de ‘One-man-show’ op verschillende instrumenten, zoals saxofoon etc. Naast de fantastische meezingliedjes zoals La Paloma en Marina, kunt u ook genieten van verschillende leuke anekdotes die zeker op de lachspieren zullen werken. Om ongeveer 15.30 uur vertrekken we weer huiswaarts.

Programma:

  • Koffie (2x) met gebak
  • Rit met de paardentram
  • Koffietafel met kroket
  • Live muziek en entertainment
  • Vervoer per luxe touringcar

Aanmelden per mail
Wilt u mee met dit uitje, dan kunt u zich tot 24 september a.s. aanmelden via: activiteiten@reumanijmegen.nl o.v.v. reisje reumavereniging. Zet in de mail uw naam, of lid of partner lid bent, uw telefoonnummer en de naam van een eventuele introducé. Laat het ook aan mij weten als u eventuele dieetwensen hebt. U kunt uw rollator of inklapbare rolstoel meenemen. Vermeldt dit wel even bij uw aanmelding.

Aanmelden per telefoon
Bent u niet in de gelegenheid om te mailen, dan kunt u uw gegevens en die van uw eventuele introducé doorgeven per telefoon aan Monique Leseman via: 06-23978933.

Kosten per persoon
De kosten voor dit uitje zijn 22,50 euro voor leden en partnerleden en 35 euro voor niet-leden van onze vereniging.

Betaling vóór 27 september
U kunt uw betaling overmaken naar NL66 RABO 0122647025 t.n.v. Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o. met in de omschrijving: reisje RPV Nijmegen, uw naam en die van uw eventuele introducé.

Uw aanmelding is pas definitief nadat het verschuldigde bedrag bij de penningmeester binnen is. Uw betaling is uw bewijs van deelname. Alleen wanneer u zich per mail heeft aangemeld, dan krijgt u een bevestiging van inschrijving toegestuurd.

Maximaal aantal aanmeldingen
Het maximale aantal deelnemers is 55. Aanmelding gaat op volgorde van betaling. Vol is helaas vol.

Ik hoop u allemaal te ontmoeten op deze gezellige dag.

Een hartelijke groet,

Monique Leseman
Activiteitencommissie