Doet u ook mee aan de Supportloop op 23 september in Odijk? Het wandelparcours in een prachtige omgeving is niet alleen gezellig en gezond, u steunt hiermee ook ReumaZorg Nederland (RZN) en onze eigen reumapatiëntenvereniging in Nijmegen.

SL-300x300pxWandelen
Voor 25 euro legt u samen een mooie wandelroute af. De routes van 3 en 5 kilometer lopen door en rond Odijk. De route van 10 kilometer leidt u langs de Kromme Rijn naar Bunnik. De twee kortste routes zijn begaanbaar voor rolstoelen, kinderwagens en mindervaliden. De route van 10 kilometer is dit niet: u zal deels over het jaagpad langs de Kromme Rijn lopen.

U geniet van een verzorgde middag met een hapje en een drankje. Voor gezinnen is er een gezinstarief. Het eerste gezinslid betaalt €25,-, elk extra gezinslid betaalt €10,-. Kinderen onder de 12 zijn gratis.

Loterij
U kunt ReumaZorg Nederland en de reumapatiëntenvereniging Nijmegen extra steunen door mee te doen aan de Supportlooploterij! Loten kosten €5,-.

Doneren voor de Loterij
U kunt de vereniging ook steunen door spullen te doneren als prijs voor de loterij. U kunt hierbij denken aan:

- Bonnen (restaurant, film, spa, hotelovernachting)
- Mandje met lekkernijen, relax-spullen of schrijfwaren
- Sportartikelen
- Beautyspullen
- Elektronica


Wat gebeurt er met de sponsorloop-opbrengst?

De sponsorloop wordt mogelijk gemaakt door PGO-support. Dit is een onafhankelijke stichting die patiëntenorganisaties d.m.v. trainingen en begeleiding helpt om zich verder te professionaliseren. Een vijfde van de sponsorloop-opbrengst gaat naar PGO-support voor het faciliteren van de sponsorloop. De overige 80% van de sponsoropbrengst gaat naar ReumaZorg Nederland. RZN verdeelt de opbrengst weer eerlijk over RZN en de deelnemende reuma-patiëntenverenigingen.

Inschrijving
Voor meer informatie en inschrijving, lotenverkoop en doneren:

Website: www.supportloop.nl
Mail: info@supportloop.nl

Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze coördinator Diana Lewinski: d.lewinski@reumazorgnederland.nl .

Nodig familie en vrienden uit en maak er samen een gezellig en gezond uitstapje van!

Kunt u niet meelopen op 23 september?
Wij organiseren nog een tweede supportloop op zaterdag 30 september in Velp.