Ook in 2018 is onze vereniging weer aangesloten bij de Meedoen regeling. Hoe gaat dit precies in z’n werk? En hoe zit het met de incasso van de jaarcontributie? Wanneer kunt u de brief verwachten die u bij uw Zorgverzekering kunt indienen ter vergoeding van deze contributie? Hierover meer in het woordje van onze Penningmeester.

Meedoen Regeling 2018
Ik wil u als penningmeester graag laten weten dat de aanvraag bij de Gemeente Nijmegen voor de Meedoen regeling weer toegekend is. Dus dat houdt in dat de mensen weer via de Meedoen regeling bij ons kunnen zwemmen of bewegen voor een bedrag van € 150,00.

Wel heeft de gemeente de aanvraag voor de inwoners van Nijmegen die ervoor in aanmerking komen veranderd. Ze krijgen nu een brief waarin staat dat ze zelf de aanvraag bij de Gemeente moeten indienen. Zodra u de brief met het besluit van de Gemeente heeft ontvangen, kunt u die samen met uw identiteitsbewijs aan mij toezenden. Lees hier meer over de Meedoen Regeling.

Het is heel fijn van de Gemeente dat zij zo’n mooie regeling hebben want de omliggende gemeenten geven maar €100,00 voor deze beweegactiviteiten.

Een gezonde vereniging dankzij u!
Verder hebben wij 2017 als een financieel gezonde vereniging afgesloten en daar ben ik erg blij mee. Ook blijf ik het bijzonder vinden dat er mensen zijn die spontaan een donatie aan ons overmaken. Ook mensen die geen lid van de RPV zijn. Deze mensen kan ik niet persoonlijk bedanken maar ik wil het wel aan jullie laten weten.

Incasso’s 1ste kwartaal
In januari worden de incasso’s voor het 1ste kwartaal 2018 van de beweegadministratie weer gedaan en in februari 2018 kunt u de incasso voor de jaarcontributie weer verwachten.

Brief voor uw zorgverzekering
Verder zal ik in februari of maart de brieven voor de zorgverzekeringen of de belasting weer in orde maken als u zo’n brief wilt ontvangen laat het mij gerust via de mail weten via: penningmeester@reumanijmegen.nl. Als u geen e-mail heeft mag u me natuurlijk ook altijd bellen mobiel nr. 06-23733417.
De brieven zullen per mail aan u verzonden worden en heeft u geen e-mail dan zal ik ze per post opsturen.

 

Een hartelijke groet,

Yvonne
Penningsmeester RPV Nijmegen e.o.